Notícies

‘Allò que va passar a Cardós’ el nou llibre de Ramon Solsona2 setembre, 2016

Aquesta setmana, el nostre amic i escriptor Ramon Solsona ha presentat el seu últim llibre ‘Allò que va passar a Cardós’ (Ed. Proa / Tusquets) inspirat en la construcció del gran complex hidroelèctric als anys seixanta a la Vall Cardós.

llibre

Portada del nou llibre ‘Allò que va passar a Cardós’ de Ramon Solsona

Allò que va passar a Cardós se li va ocórrer a Solsona “després d’una estada a l’ Hotel Cardós” -diu ell mateix-. “Vaig voler mirar què hi havia darrere d’aquella obra èpica amb milers d’homes arribats de tots els punts d’Espanya a un lloc fins aleshores tranquil, perforant les muntanyes per quilòmetres de túnels, tota aquella activitat frenètica… I després, acabades les obres, els nouvinguts van desaparèixer de la Vall”.

Ramon Solsona ha recorregut varis mitjans de comunicació per presentar el seu nou llibre com La Vanguardia, ‘El matí de Catalunya Ràdio’ amb la Mònica Terribas i el telenotícies de TV3 entre d’altres.

ramon-1

Mònica Terribas i Ramon Solsona a l’entrevista de ‘El matí de Catalunya Ràdio’

El 23 de juliol de 2010 és la data en què l’escriptor va aterrar per primera vegada a l’Hotel Cardós i des de llavors sempre que pot cada estiu ens retrobem a l’hotel.

ramon

Ramon Solsona amb la familia Gabriel a l’Hotel Cardós on passa els seus estius

Estem molt emocionats, agraïts per l’abast internacional que dóna a la nostra vall i desitgem tota la sort del món al nostre amic.

Gràcies,