Ofertes

Reserva ara per Setmana Santa!24 març, 2017

Setmana Santa a l’Hotel Cardós

Activitats i rutes pensades per a tu i la teva família

Ja saps què faràs aquesta Setmana Santa? Si encara no has planejat res, no et perdis la varietat d’activitats que t’oferim des de l’Hotel Cardós.

Prepara la teva ruta a peu amb les excursions que et proposem: Pla de Nèqua amb raquetes, Estany de Sant Maurici a peu, Pla de Boavi, el pic del Pui Tabaca a 1.718m. d’alçada, etc. Pot ser que trobeu neu però nosaltres us podrem aconsellar sobre la millor ruta o si és o no recomanable anar-hi. Tot i així, a tan sols uns metres de l’Hotel, podreu gaudir d’un bosc d’alta muntanya i respirar l’aire pur del Pirineu català.

Una altra opció per aquesta Setmana Santa és l’esquí: qualsevol de les quatre estacions properes són obertes i també us aconsellarem sobre quina té la millor neu o quin tipus de pistes us hi podreu trobar. L’estació més concorreguda és l’Estació de Baqueira-Beret, el domini d’esquí de la Vall d’Aràn, a 45min. amb cotxe de l’Hotel aproximadament. Hi trobareu gran varietat de pistes i desenes de restaurants per esmorzar o dinar quan més us vingui de gust. Per gaudir de la neu intensament!

Si coincideix que fa bons dies també és fantàstica la ruta de les papallones, on hi podreu trobar fins a 910 espècies diferents. Imagineu caminanr al costat del riu que baixa fort i tot al voltant verd mentre observeu amb deteniment totes les papellones que se us van creuant a mesura que camineu enmig dels camins d’alta muntanya. És un autèntic plaer!

Tampoc et pots perdre la nostra cuina d’alta muntanya: som especialistes en carns a la brasa o guisades, entrats molt variats des d’amanides fins a trinxats i postres ben dolços! A l’Hotel Cardós intentem que tot sigui del seu gust per a què en surti ben content.

Escull ara la teva modalitat d’allotjament per aquesta Setmana Santa:

Reserva ja a través del nostre web hotelcardos.com i et respondrem en menys de 24h!

Vine i descobreix sensacions noves enmig de la natura del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Volem que comparteixis amb nosaltres la teva experiència.