Ofertes

Aquest estiu, vine a fer ràfting amb tota la teva família29 juny, 2017

Ja ve la caloreta i els prats llueixen més verds que mai. El desgel es fa visible als rius i rierols i l’esport al aire lliure que més ens agrada resorgeix una temporada més. El ràfting és l’esport d’aventura del Pallars i a l’Hotel Cardós no volem que us perdeu l’oportunitat de divertir-vos en família i, de pas, escapar-vos de la ciutat per una estada rural encantadora.

Vine ara i aprofita aquesta oferta que tenim preparada per a tu i tota la teva família.

Tot i que el ràfting no és la única activitat que pots fer durant la teva estada. Les excursions, l’escalada, els quads, montar a cavall, visites culturals i recollida de bolets són entre d’altres algunes de les activitats més destacades que podràs fer aquest estiu al Pallars Sobirà.

La gastronomia és una de les activitats d’oci que destacaríem de la zona, la ratafia, la carn a la brasa, el xoliç, la secallona, el formatge de cabra i productes de l’hort de casa són algunes de les peces imprescindibles en un bon dinar pallarès. No deixis escapar l’oportunitat de venir i tastar-los tots a l’Hotel Cardós i, de pas, emportar-te alguns dels productes a casa per a què sembli que quan tornis a casa encara estiguis mig de vacances 😉

Vine aquest estiu amb la teva família i gaudeix d’unes vacances rodejat de naturalesa!

Reserva ara la teva escapada aquí.

T’esperem! 🙂