Ofertes

-10% de descompte per La Marxa de les Valls de Cardós8 juliol, 2017

El proper cap de setmana del 22 de juliol se celebra la VIII Edició de La Marxa de les Valls de Cardós i a l’Hotel Cardós oferim un -10% de descompte a tots els participants i acompanyants.

La marxa consta de 23 km de recorregut amb un desnivell de 500 m, la durada de la prova és aproximadament d’unes 6 hores i es pot fer tant corrent com caminant com una combinació de les dues coses.

El punt de trobada és a les 8h del matí a davant de l’església de Sta. Maria de Ribera de Cardós (a tan sols 200 metres de l’Hotel Cardós). I l’arribada es calcula aproximadament a les 15:00h a Tavascan (a 10km de l’Hotel Cardós).

El principal objectiu d’aquesta activitat és poder gaudir d’una visita tranquil·la i agradable de tota la vall, és una activitat oberta a tothom i per a totes les edats i, el més important de tot, amb la incripció anticipada de 10€ tots els participants rebran dorsal, un petit àpat i aigua o refrescs durant l’experiència.

En aquest esdeveniment a facebook trobareu tota la informació necessaria per a inscriure-us.

Aprofiteu aquesta escapada en família el proper cap de setmana del 22 i 23 de juliol i veniu a gaudir de l’Alt Pirineu en tota la seva esplendor. És una oportunitat única de visitar tots els pobles i racons de la Vall Cardós a través d’una experiència deliciosa i agradable.

Us hi esperem!

Reserveu a través del nostre web o truqueu al 973 62 31 00